Kamers

Volgende Degas


Muren bedekt met lambrisering jurk zalm roze en beige, de kamer van 43 m2 heeft een bed in 160 van brede en lange 200; marmeren open haard; kleine aangrenzende lounge van 10 m2 aan muren bedekt met houten lambrisering, met een sofa bed; badkamer met bad en douche, wastafel; Aparte WC.
Het kan eventueel worden voorgesteld met de aangrenzende Renoir kamer.

plus...

De kamer Renoir

Crimson geheugen en oude gouden decoratie, het huis van 40 m2 heeft een bed in 160 voor wide en 200 lange; marmeren open haard; badkamer met bad en douche, wastafel en bidet; Aparte WC.
meer...

De kamer Monet

De ingericht met blauwe prints met een kelder in ivoor lambrisering, heeft de kamer van 38 m2 een alkoof met een bed 140 breed en lange 190; marmeren open haard; badkamer met bad en douche; zinken; Aparte WC.
meer...

De kamer sisley

Beklede muren van gele afdrukken, de kamer heeft een bed in 160; breed en 200 lange marmeren open haard; badkamer muren bedekt van houtbewerking met bad en wastafel; Aparte WC.
meer...

De Pissarro kamer


Muren bedekt met strogele prints, kamer 25 m2, toegankelijk voor mensen met een handicap in een rolstoel, heeft een hemelbed in 160 voor wide en 200 lange. marmeren open haard; badkamer met comfortabele douche, wastafel en WC
meer...

Le rez-de-chaussée

Le palier

Presentatie


Het Chateau de la Foltière is gelegen in het hart van een romantisch landschap, in het midden van het Parc Botanique de Haute Bretagne, niet ver van de Mont Saint Michel en de middeleeuwse stad van varens. Het is niet een gewone hotel, vindt u geen ontvangst op terug te keren, niet rood tapijt of het personeel op u rent om uw bagage maar het huis zal worden nog meer warm...

Kamers die de eerste verdieping bezetten zijn bereikbaar via een lift en een trap. De vijf kamers die beschikbaar voor u zijn, hebben hun eigen stijl. Ze zijn zeer ruim en comfortabel en de charme van prestigieuze huizen in de 19e eeuw hebben gehouden. Ze kijken uit op het botanische Park.

Een klein ontbijtbuffet wordt geserveerd in de theekamer en uw gastheer graag antwoord op al uw verlangens, uw verblijf zo comfortabel mogelijk zal worden. Er is geen restaurant op het terrein, maar 10 minuten van het hotel, in de mooie stad van Fougeres, zult u uw geluk vinden en als u aarzelen om uw keuze te maken, uw gastheer zal u vertellen de plaatsen die u kunt downloaden op de digitale toepassingsupdate gratis tot uw beschikking.